2021-09-25 07:48:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Nem érdemes minden apróság miatt vitákba bocsátkoznod

Napi horoszkóp szeptember 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma sokat munkálkodsz azon, hogy valami régi hibádat korrigáld, kijavítsd. Ez talán kissé feleslegesnek és idegölőnek tűnhet, de hidd el, nagy megkönnyebbüléssel tölt majd el, amikor túl leszel rajta.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem érdemes minden apróság miatt vitákba bocsátkoznod. Ha valamit meg kell tanulnod, akkor az a bölcs mosoly mögé bújtatott hallgatás. Ez akár még hatékonyabb is lehet, mint a szócséplés. Mosolyogni persze nemcsak a vitákban kell.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Apró, váratlan események kuszálják össze a szálakat az életedben. Jobb, ha felkészülsz erre, és edzed a reflexeidet. Úgy mentálisan, mint érzelmileg. Aki tilosban jár, az ma könnyen lebukhat, úgyhogy ne tedd!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan, és csaknem hihetetlen, de nagyon jó fordulat köszönt a Rák jegyűekre a mai napon. Fülelj a telefoncsörgésre, nehogy elhalaszd a sorsdöntő hívást! Érzelmi téren is örvendezhetsz, mert sok szeretetben, melegségben lesz részed.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szívügyekben a legkülönösebb hatások érhetnek. Talán értetlenül állsz a sors előtt, de a végén jól fogod értékelni a történteket. Lehet, hogy csak egy kaland, de valami nyomot hagy benned, és talán szükséges lépcsője is lelki fejlődésednek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ügyelj a szomszédokkal való kapcsolatodra! Értelmetlen vitákkal kár lenne elrontani az összhangot. Sok váratlan kalamajka éppúgy válhat valami jó dolog forrásává, mint bajjá, zajjá. Végül is minden csak hozzáállás kérdése.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Van pár intézni valód, először koncentrálj azokra, mielőtt a kedvteléseiddel törődsz. A mai napon sok teendődben gyors eredményre számíthatsz. Segítőkész ügyintézők, barátságos emberek vesznek körül.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán kissé túlzásba vitted az álmodozást, de a másik véglet, a túlzott racionalizmus éppúgy hibás lehet. Valahogy az egyensúlyt kéne megtalálni a két véglet között. Az önmagaddal szembeni elvárásaidat ne ród fel kedvesednek!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A szerencse ma veled van, és még a hibáid is a javadra válhatnak. Ha eddig kicsit kilógtál a társaid közül, ma ez a különcség is inkább az előnyödre válhat. Érdekesnek tartanak, és ez fontosabb lehet, mint az elfogadottság.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai nap különös lehetőséget kínál neked. Az rajtad múlik, hogy élsz-e vele, vagy hagyod elszaladni. Legyél nagyon szemfüles, mert bármelyik perc fordulatot hozhat. Ha azonban szemellenzősen jársz-kelsz, akkor lehet, semmi sem történik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Jó hírt kaphatsz, ami alapvetően meghatározza az elkövetkező heteidet. Valamiképp a múlt, a múltbeli események, emberek is különös jelentőséget kaphatnak életedben. Talán átértékelődik minden, és egyben új értelmet is kap.


Halak: II. 19. - III. 20.

Romantikus nap vár ma a Halakra. Nem feltétlenül szerelemre kell gondolni, talán csak egy régi ismeretség elevenedik fel, és gyújt meleg fényeket a szívedben. Andalgásra, nagy beszélgetésre, múltidézésre szólítanak a csillagok.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: